Despre Noi

Maya Catering vine pe piata sibiana cu un pachet de servicii de catering, ce reprezinta o solutie optima pentru toata gama de evenimente:

• meniul zilei
• catering scoli si gradinite
• mese festive
• aniversari, inaugurari
• petreceri private.

Meniul zilei

Mancarea este pregatita in dimineata zilei in care este servita, ajungand calda si proaspata la clientii nostri. In procesul de pregatire folosim doar produse proaspete si de calitate. Oferim clientilor nostri trei variante de meniu (meniul zilei, meniul vegetarian/post sau oferta zilei), caserole si tacamuri de unica folosinta, servetele si transport gratuit pentru comenzi mai mari de 50 Lei. Ora de livrare se stabileste in functie de traseele de distributie, de comun acord cu clientul.
Asteptam sa apelati cu incredere la serviciile noastre.

Catering scoli si gradinite

Meniul zilei pentru copiii de la scoli si gradinite incepand de la 8 lei, include supa / ciorba, felul II, desert si transport gratuit.

Catering evenimente

In cazul in care aveti de organizat un eveniment, Maya Catering vine in intampinarea dumneavoastra cu o oferta de furnizare de gustari reci, gustari calde, salate, meniuri calde, bauturi (cafea, ceai, sucuri, apa plata / minerala), pentru receptii firme, zile de nastere sau onomastice, pomeni, parastase si altele.